Cirkulære forretningsmodeller

Klima, miljø og energi

Podcast: Bæredygtig Business til Spireprisen 2020

Dagens podcast er en særudgave af Bæredygtig Business, hvor Steffen Max Høgh taler med de tre virksomheder, der er nomineret til Spireprisen 2020. Spireprisen uddeles for femte år i træk til Årskonferencen for klimaindsatsen i Aarhus Kommune.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Troldtekt A/S vinder DI Prisen for grøn omstilling

En ekspertkomité har valgt Troldtekt som vinder af den prestigefyldte DI Prisen 2020 i et stærkt felt, der også talte FLSmidth og Berendsen. Troldtekt modtager Dansk Industris pris for at øge sin konkurrencekraft via en ambitiøs grøn omstilling, baseret på Cradle to Cradle-konceptet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Affaldspiktogrammer er til for den cirkulære økonomi

De fælles piktogrammer til affaldssortering har på kort tid fundet vej til langt de fleste kommuner, til danskernes arbejdspladser, til festivaler og events og til emballager. De skal gøre det nemmere at sortere affald til genanvendelse – og ikke det modsatte, som Dansk Naturfredningsforening beskylder piktogrammerne for.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Fremtidens corporate events er cirkulære

Eventbureauet Rodkjær Event, der er specialiseret i corporate events for store og mellemstore danske virksomheder, vil ændre måden vi plejer at afvikle firmafester og events på med cirkulære løsninger, ansvarlig adfærd og øget fokus på miljøhensyn.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere