Medlemsprofiler Se alle
Selina Juul
Klima, miljø og energi

Spis restaurantrester og reducer madspild
29.000 tons. Så meget mad smider danske hoteller og restauranter ud ifølge den seneste opgørelse. Nyt tilbud om billig mad fra restauranter lige før lukketid vil lave om på det.
Kommunikation

Danskerne græder over spildt kød
Kød indtager førstepladsen i danskernes fødevareforbrug og fylder mere i skraldespanden til jul end normalt. Men danskerne er kede af at smide kødet ud - hvorimod vi er mest ligeglade med udsmid af tilbehør, viser en ny undersøgelse.
Kommunikation

Selina madspild prisbelønnes endnu en gang
Selina Juul vandt i oktober Nordisk Råds miljøpris, og nu modtager hun også ALT for damernes Kvindepris for sin vedholdende indsats for at begrænse madspild.
Kommunikation
Hæder til Selina Juul fra Stop Spild Af Mad
Stifteren af forbrugerinitiativet Stop Spild Af Mad har modtaget sjælden fortjenstmedalje og check på 5.000 kroner.
Strategi & ledelse

Roskilde Festival går til kamp mod madspild
Roskilde Festival har i år indgået et samarbejde med forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad. Målsætningen er at indsamle over 30 ton god og gratis overskudsmad fra festivalens madboder.
Strategi & ledelse

Madaktivist går internationalt
Grundlæggeren af Stop Spild af Mad og modtager af Nordisk Råds Miljøpris Selina Juul har nu de fornødne midler til at brede sin organisation ud til andre lande.
Kommunikation

Kampen mod madspild får Nordisk Råds miljøpris 2013
Nordisk Råds prestigefyldte natur- og miljøpris på 350.000 danske kroner går i år til Selina Juul fra Danmark, som har grundlagt forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad.