02.10.2020  |  Klima, miljø og energi

Skab forretning med digitalisering og FN's verdensmål

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den grønne omstilling sker ikke af sig selv. Den skal have et stort skub af os alle – politikere, borgere og virksomheder. Men kan dette skub få medvind fra digitale teknologier? Kom til SummIT 2020 og få viden og inspiration med hjem til din virksomhed!

Den 21. oktober inviterer innovationsnetværket InfinIT og Alexandra Instituttet til SummIT 2020 – grønt digitalt lederskab.

Formålet med denne virtuelle konference er at blive klogere på, hvordan it kan agere løftestang for verdensmålene, og hvordan du som virksomhed kan skabe ny værdi ved at arbejde med verdensmålsomstilling.

Dagen byder på virksomhedscases og paneldebatter, hvor vi får et kig ind i den bæredygtige, digitale fremtid.

Læs mere og tilmeld dig her

Dem kan du møde på SummIT 2020

Du kan bl.a. høre oplæg af Steen Hildebrandt og Nikolaj Sonne og møde virksomheder som Coop, Microsoft, Rejoose og Dell Technologies. Tech-journalist Anders Høgh Nissen sørger for den røde tråd dagen igennem.

Du kan gå til og fra programmet, som du har lyst, alt efter hvad der har din interesse. 

Læs mere og tilmeld dig her

Derfor skal du deltage

SummIT 2020 er en virtuel konference, der henvender sig til virksomhedsledere og beslutningstagere i små og mellemstore virksomheder. Du skal deltage, hvis du er nysgerrig på bæredygtig forretningsudvikling gennem teknologi og digitalisering – og ønsker inspiration og værktøjer hertil.

Det er gratis at deltage!

Læs mere og tilmeld dig her

Mere fra Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet

www.alexandra.dk

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og udvikle innovative digitale produkter og services, der skaber samfundsmæssig værdi.Vi arbejder forskningsbaseret i stærke tværfaglige teams, hvor antropologer, designere, arkitekter, ingeniører, it-specialister, forretningsudviklere, økonomer og mange flere relevante fagligheder deltager med…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere