07.10.2015  |  Kommunikation

Social kapitalfond investerer stort i logistikvirksomhed

Logistikkompagniets logistikkoncepter og et målrettet arbejde for et rummeligt arbejdsmarked har resulteret i en millioninvestering fra Den Sociale Kapitalfond.

Logikstikkompagniets arbejde rækker langt ud over at introducere innovative logistikkoncepter så som priskalkulationer og software. Virksomheden har siden etableringen i 2009 også arbejdet bevidst for at skabe en virksomhedskultur, der hjælper udsatte borgere ind på arbejdsmarkedet.

Den kombination har resulteret i, at Den Sociale Kapitalfond skyder en millioninvestering ind i virksomheden, skriver i dag.dk.

Læs ogsåIntegration på dagsordenen hos DHL

Gennem et opkvalificeringsforløb og en særlig teamleder-tilgang til logistikarbejdet er det lykkedes Logistikkompagniet både at skabe en høj effektivitet og en stabil produktion sammen med en stor grad af inklusion og trivsel blandt sine medarbejdere.

Forener social og forretningsmæssig succes 

Og den forening er faldet i god jord hos Den Sociale Kapitalfond:

”Den Sociale Kapitalfond investerer i virksomheder, der forener social og forretningsmæssig succes og skaber nye muligheder for udsatte grupper. Det kan Logistikkompagniet. Virksomheden er god til at opkvalificere udsatte ledige og ansætte dem i takt med, at virksomheden vokser”, siger direktør i TrygFonden og formand i Den Sociale Kapitalfond, Gurli Martinussen, til dagens.dk.

Læs også: Dansk erhvervsliv klar til at hjælpe flygtninge i arbejde

Tilbage i 2014 havde Logistikkompagniet store udfordringer og et underskud på 2,5 millioner kroner. Men i 2015 lykkedes det virksomhedens ledelse at bringe virksomheden tilbage på vækstsporet.

Virksomheden har tidligere modtaget Børsens Gazelle-pris og været nomineret til Greve Kommunes Erhvervspris i 2014 samt været indstillet til CSR People Prize i 2015. Flere politikere har tilmed været på besøg for at se virksomhedens kultur og de arbejdsmetoder.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Stendorff Meier

Redaktionsassistent

Uddannelse: Bachelor i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet 2012-2015. Kandidatstuderende i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet. Fokusområder: socialstof, arbejdsmiljø, installationsbranchen og festivaler. 

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere