Sociale medier

Samfund

I kamp mod dyremishandling på sociale medier

Vi er gået sammen med otte andre dyreorganisationer om at få stoppet videoer med dyremishandling på sociale mediegiganter som Facebook, YouTube og TikTok.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Podcast: Bæredygtighed og Astrid Haug - SoMe og Employee Advocacy

Der er fokus på et væld af tidens hotte emner inden for teknologi, når Steffen Max Høgh har besøg af ekspert i sociale medier og digital strategi Astrid Haug. Især går de i dybden med Employee Advocacy. Hvad er det og hvad kan det bruges til?

Indhold fra partner

Samfund

Danskerne donerer brugte telefoner til fordel for et trygt online-liv

På blot et halvt år har danskerne doneret mere end 8.000 gamle mobiltelefoner. Mobilerne er solgt til genanvendelse, og pengene er gået ubeskåret til TDC Groups samarbejde med Børns Vilkår om at støtte børn til et positivt og trygt online-liv.

0 kommentarer

Rapportering

Danske virksomheders CSR-rapportering er usammenhængende, viser en nylig offentliggjort undersøgelse fra Erhvervsstyrelsen udført af CBS. I dette tema beskrives nogle af virksomhedernes udfordringer med rapporteringen, vi fortæller om virksomheder, der gør det godt, og vi taler med rådgivere om, hvordan rapporteringen kan give ekstra værdi til forretningen. I ’Fagfolk skriver’ forklarer Dr. Helena Barton GRI G4 – de nye krav til CSR-rapportering.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere