25.09.2018  |  Klima, miljø og energi

Sushikæde satser på bæredygtig logistik

Letz Sushi har fokus på bæredygtighed og nu skal kædens logistik begrænse CO2-udledningen.

Logistikken skal være med til at bane vejen for en bæredygtig fremtid i sushikæden Letz Sushi, skriver borsen.dk. I fremtiden skal der således kun leveres varer ét sted, i stedet for til kædens 21 restauranter.

"Alt skal være bæredygtigt, og derfor har vi blandt andet valgt at satse på logistikken for at blive endnu mere bæredygtig. Det er en rejse, der aldrig stopper, vi bliver nok aldrig færdige, men vi gør, hvad vi kan," pointerer adm. direktør Anders Barsøe over for borsen.dk.

Læs også: Logistikvirksomhed vil bekæmpe madspild

"Tidligere fik vi leveret varer til 21 forskellige adresser, nu har vi samlet det hele på et leveringssted, nemlig her på vores hovedkvarter i Avedøre ved København, hvor vi i dag selv sorterer de mange råvarer og deler dem op, før de bliver kørt ud til de enkelte restauranter," siger Anders Barsøe.

Ved at købe større ind kan sushi-kæden undgå en masse mellemled og dermed spare kørsel og CO2-udslip. Direktøren forklarer yderligere, at virksomheden har sparet ti procent på det nye leverings-setup. Han fortæller også, at Letz Sushi  leder efter en logistikpartner til at transportere maden ud til de 21 restauranter via elbiler.

- SN

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere