Artikler virksomheden er nævnt i
19.11.2019CSR.dk
De professionelle køkkener skal drive bæredygtig mad frem
De professionelle køkkener har en væsentlig opgave i at drive danskerne mod bæredygtige måltider. En ny rapport kommer med 50 fødevarer, som kan indgå i bæredygtig kost. Den inspiration er der brug for - og konkrete retningslinjer.
21.04.2017CSR.dk
Madspild på klimadagsordenen
For Unilever er virksomhedens klimaaftryk en vigtig del af det generelle fokus på bæredygtighed. Og mindre madspild giver mindre CO2. På den baggrund bruger koncernen store mængder tid og ressourcer på at tænke kreativt og forebygge svindet, fortæller udviklingskok Frank Jakobsen.
Stilling / Virksomhed
Ansættelsesforhold
Ansøgningsfrist
Område
Sustainability Manager
Visma e-conomic A/S
Fuldtid
Snarest muligt
Hovedstaden
ESG-koordinator
Roblon A/S
Fuldtid
29.08.2024
Nordjylland
ESG-Seniorkonsulent
Beierholm
Fuldtid
Snarest muligt
Midtjylland
Seniorprojektleder
Hofor
Fuldtid
22.07.2024
Hovedstaden
Sustainability Supply Chain Specialist
Andel
Fuldtid
14.07.2024
Hovedstaden
Senior ESG Advisor
SUSTAINX ApS
Fuldtid
Snarest muligt
Hovedstaden
Udgiver
Copyright 2023