Artikler virksomheden er nævnt i
19.11.2019CSR.dk
De professionelle køkkener skal drive bæredygtig mad frem
De professionelle køkkener har en væsentlig opgave i at drive danskerne mod bæredygtige måltider. En ny rapport kommer med 50 fødevarer, som kan indgå i bæredygtig kost. Den inspiration er der brug for - og konkrete retningslinjer.
21.04.2017CSR.dk
Madspild på klimadagsordenen
For Unilever er virksomhedens klimaaftryk en vigtig del af det generelle fokus på bæredygtighed. Og mindre madspild giver mindre CO2. På den baggrund bruger koncernen store mængder tid og ressourcer på at tænke kreativt og forebygge svindet, fortæller udviklingskok Frank Jakobsen.
Stilling / Virksomhed
Ansættelsesforhold
Ansøgningsfrist
Område
Studentermedhjælper
SustainBusiness
Deltid
Snarest muligt
Midtjylland
ESG-ansvarlig
Bikubenfonden
Fuldtid
18.11.2024
Hovedstaden
Business Development Representative (Danish Speaker)
Cemasys.com
Full Time
Snarest muligt
Hovedstaden
Praktikant
SustainBusiness
Fuldtid
Snarest muligt
Midtjylland
Senior Manager
Beierholm
Fuldtid
Snarest muligt
Hovedstaden
Udgiver
Copyright 2023