Artikler virksomheden er nævnt i
19.11.2019CSR.dk
De professionelle køkkener skal drive bæredygtig mad frem
De professionelle køkkener har en væsentlig opgave i at drive danskerne mod bæredygtige måltider. En ny rapport kommer med 50 fødevarer, som kan indgå i bæredygtig kost. Den inspiration er der brug for - og konkrete retningslinjer.
21.04.2017CSR.dk
Madspild på klimadagsordenen
For Unilever er virksomhedens klimaaftryk en vigtig del af det generelle fokus på bæredygtighed. Og mindre madspild giver mindre CO2. På den baggrund bruger koncernen store mængder tid og ressourcer på at tænke kreativt og forebygge svindet, fortæller udviklingskok Frank Jakobsen.
Stilling / Virksomhed
Ansættelsesforhold
Ansøgningsfrist
Område
Human Rights & Social Sustainability Manager
UN Global Compact Network Denmark
Fuldtid
25.01.2025
Hovedstaden
Bæredygtighedschef
Bravida Danmark A/S
Fuldtid
11.01.2025
Hovedstaden
ESG Business Partner
Beierholm
Fuldtid
Snarest muligt
Nordjylland
ESG Manager
ADVANSOR A/S
Fuldtid
Snarest muligt
Midtjylland
Studentermedhjælper
SustainBusiness
Deltid
Snarest muligt
Midtjylland
Udgiver
Copyright 2023