12.09.2023  |  Klima, miljø og energi

Vand-startup vil være first choice på det internationale marked

Med et nyt navn og en ny dataplatform for spildevand vil Klarifi være go-to-løsningen for industriel forurening.

En spildevandsplatform, der rummer data om mere end 100.000 industrielle vandanlæg i Europa og Nordamerika, skal gøre det overskueligt for brugere at finde information om forurening.

Det er målsætningen hos Klarifi – tidligere Aquareg – som netop har lanceret platformen.

Det skriver Finans.

Læs også: De første spildevandsrør af genbrugt PVC er nu lagt i jorden

Med platformen stiller virksomheden data, som ikke har været indsamlet før, til rådighed til producenter af spildevandsløsninger.

”Vi skal være go to-stedet og den førende datahub for industriel forurening på det globale marked. Når folk står over for forureningsrelaterede udfordringer eller søger efter spildevandsorienterede løsninger, ønsker vi, at Klarifi bliver det første sted, de tænker på for at finde relevante data,” siger Søren Schou, der er grundlægger og administrerende direktør hos Klarifi, til Finans.

Direktøren påpeger blandt andet, at platformen skal gøre det muligt for kunder, der eksempelvis har en løsning til at behandle spildevand med en kemisk forbindelse, at finde de virksomheder, der udleder det.

- HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere