Platform

Strategi & ledelse

Fælles europæisk database kan samle klimadata for hele Europa

EU-Kommissionen har netop fremsat forslag om etableringen af en central platform for finansielle og ikke-finansielle virksomhedsdata. Flere aktører bakker op om forslaget, som kan skabe en langt større transparens og tilgængelighed om vigtige grønne data.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Ny platform digitaliserer handel med affald

Dansk startup vil gøre det lettere at handle med affald ved at forbinde købere og sælgere via et aktions-princip. Det skal fremme genanvendelse og skabe flere samarbejdsaftaler på tværs af landegrænser.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Ny platform skal forlænge tøjets levetid og minimere tøjspild

Med online platformen Design for Longevity vil Danish Fashion Institute sætte gang i nogle tanker og fremme en anderledes tilgang til design og mode hos både designere og produktudviklere.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Nyt værktøj til ansvarlig sourcing af fødevarer og tømmer

Ny platform hjælper med ansvarlig sourcing af fødevarer og ingredienser. Non-profit organisationen NEPCon offentliggør verdens største og mest detaljerede samling af risikovurderinger ved Miljøministeriets World Food Summit.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere