Aalborg Universitet

Klima, miljø og energi

Nyt socialøkonomisk pilotprojekt i Aalborg midtby skal nedbringe udledningen af CO2 og skabe fleksjob

Huset Venture Nordjylland, Rezycl, Aalborg Kommune og Aalborg Universitet har iværksat et 3-årigt pilotprojekt FleXskrald, som skal sikre en mere miljømæssig håndtering af affaldet fra Aalborgs butikker og kontorer og samtidig hjælpe fleksjobbere ud på ar

Indhold fra partner

Kommunikation

Ventilationsprojekt vinder ELFORSK Prisen 2017

Årets ELFORSK Pris går til en systemløsning, der via naturlig køling og diffus loftsventilation giver store energibesparelser og høj komfort. Løsningen er især velegnet til kontorer, skoler og institutioner. Troldtekt ventilationslofter indgår som en central del i vinderprojektet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Laboratorium skal sikre fremtidens grønne elforsyning

I løbet af de seneste år er det danske energinet blevet udvidet med vindmøller, solceller, varmepumper og andre former for grøn energi. Men hvad de betyder for elnettet, er der kun begrænset viden om.

Klima, miljø og energi

Største forskerpris tilfalder kendt dansk energipioner

Energiprofessor Frede Blaabjerg fra Aalborg Universitet modtager nu dansk forsknings største individuelle pris, Villum Kann Rasmussens Årslegat til Teknisk og Naturvidenskabelig Forskning på fem millioner kroner, som anerkendelse for en særlig værdifuld forskningsindsats.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere