Affaldsplast

Klima, miljø og energi

Lidl skærer ned på plastik og sparer op mod 76 % på emballagen til egen skylle- og opvaskemiddel

Som en del af Lidls REset Plastik-strategi har dagligvarekæden optimeret emballagen på deres egen opvaske- og skyllemiddel for blandt andet at spare på mængden af plastik. Nature Packs er navnet på den nye emballage og består af op til 76 % mindre plastik i forhold til tilsvarende produkter i Lidls sortiment.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Hvilke indgreb kan øge indsamlingen af plast til genanvendelse – England har et bud

Fra 1. april 2022 skal virksomheder, der fremstiller eller importerer mindst 10 ton plastemballage indenfor en periode på 12 måneder, betale en afgift på £200 pr. ton. Afgiften gælder ikke for plastemballage, der indeholder mindst 30 pct. genanvendt plast, eller emballage der, målt i vægt, ikke overvejende er plast. Emballagen bør naturligvis kun indeholde genanvendt plast, hvis det er tilladt i henhold til fødevaresikkerhed og øvrige regler.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt partnerskab vil organisere oprydnings-events på land og til vands

Dansk Surf & Rafting Forbund har netop modtaget støttekroner fra Miljøstyrelsen. Pengene skal blandt andet bruges til lokale og nationale oprydnings-events.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Ny certificering skal sikre ægthed og oprindelse af havplast

The Ocean Cleanup, hvis mission er at bekæmpe plast i verdenshavene, har i samarbejde med certificeringsvirksomheden DNV GL udviklet en ny certificeringsstandard.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere