Bæredygtig skovdrift

Klima, miljø og energi

Byggeriets efterspørgsel kræver mere certificeret træ

Byggeriet efterspørger træprodukter fra dokumenteret bæredygtig skovdrift. Derfor er der brug for flere certificerede skove med rødgran, hvis industrien skal producere i Danmark med lokale råvarer. Sådan lyder opråbet fra Troldtekt A/S, der får opbakning fra FSC Danmark, som varetager en af de to førende træcertificeringer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Sampension skyder yderligere 300 mio. kr. i grønne obligationer

Sampension, Arkitekternes Pensionskasse, ISP Pension og Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger investerer 300 mio. kr. i grønne obligationer fra Tyskland og Irland

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt partnerskab: FSC Danmark og Troldtekt går i spidsen for mere dansk FSC®-certificeret skov

Kun 20 % af det danske skovareal er FSC-certificeret, og det vil FSC Danmark og Troldtekt lave om på. De to organisationer har søsat en række aktiviteter, der skal øge mængden af dansk dokumenterbart bæredygtigt træ gennem FSC.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

FSC Designrejse 2017: Skovlandbrug med fokus på kakao og bæredygtig skovdrift

Vinderen af FSC Design Award 2017, Rikke Palmerston, er vendt hjem fra sin FSC Designrejse til Honduras. En rejse, hvor Rikke er kommet helt tæt på lokalbefolkningen og deres arbejde for at sikre bæredygtig skovdrift ved hjælp af skovlandbrug.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere