03.05.2019  |  Klima, miljø og energi

Her er FSC’s populære platform til formidling af FN’s verdensmål

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSC har i samarbejde med FSC Danmark lanceret en ambitiøs, global CSR-platform, som sætter spot på FSC’s værdier og relevans for FN’s 17 verdensmål. Platformen er allerede indstillet til en række priser verden over.

FSC’s globale arbejde med at sikre skov og mennesker adresserer mindst 14 af de 17 Verdensmål. Når man køber FSC, tapper man derfor direkte ind i den globale agenda. Med platformen ”Together We Are FSC” kobles FSC og Verdensmålene sammen på en ny og værdibaseret måde. Virksomheder og organisationer i hele verden inviteres til at være med.

TOGETHER WE ARE FSC
På platformen kobles historier fra skoven sammen med verdensmålene, og fortælles i smukke billeder, artikler og videoer fra hele kloden. Fokus er det unikke, demokratiske fællesskab som FSC er. Gennem platformen kan man udforske, hvilke kriterier under verdensmålene FSC dækker, så det bliver tydeligt, hvilken forskel man som virksomhed, organisation eller forbruger gør. 

FSC stiller samtidig gratis og håndgribelige formidlingsmaterialer til rådighed for de, som arbejder med FSC, og som gerne vil vise, hvordan de er en del af verdens mest ambitiøse bæredygtighedsmærke til skov, nemlig FSC. 

Ida Rehnström, Head of Communications and Strategic Partnerships i FSC Danmark fortæller om satsningen: 

”Vores arbejde med platformen startede som en rent Skandinavisk satsning, fordi vi oplevede et kæmpe behov for at guide virksomheder og organisationer i deres formidling af FSC og Verdensmålene, og hvorfor det er vigtigt. Efter at have rejst verden rundt blev resultatet så hamrende spændende og relevant, at det nu udrulles i 80 lande. Det er vi selvfølgelig meget stolte af. At vi samtidig er blevet indstillet til en række priser, er bare et ekstra skulderklap. Jeg glæder mig til at se det rullet ud hos vores stakeholders i Danmark”.

Læs mere om materialer og platformen her.

Gå til platformen her.

Mere fra FSC® Danmark

FSC® Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - mærknings- og certificeringsordningen til træ og papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem kampagner, rådgivning, politisk arbejde og oplysningsarbejde.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere