01.10.2020  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Bæredygtighedsrapport 2019: Sociale og miljømæssige aftryk på vores samfund og medarbejdere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er glade og stolte over at kunne præsentere Diakonissestiftelsens første bæredygtighedsrapport og ser frem til at kunne udvikle både rapporteringen og arbejdet med bæredygtighed over de kommende år.

Diakonissestiftelsens sociale ansvar har altid været tydeligt gennem de velfærdsydelser, vi har stået i spidsen for udviklingen af, og som senere er blevet en offentlig del af velfærdsopgaverne. 

Miljø har ligeledes været et fokusområde i mange år, hvor vi bl.a. har mindsket vores forbrug af el, vand og varme og dermed også vores negative klimaaftryk, har bygget nyt med fokus på klima og bæredygtighed, har udviklet vores genbrugsområde og en omfattende affaldssortering.

2019 er året, hvor vi har skabt overblik over vores bæredygtige landkort og sat tal og ord på de positive såvel som negative aftryk, vi sætter på vores omverden. 2019 er vores nulpunktmåling og afsæt for bestyrelsens og resten af organisationens ambitioner for det fremadrettede arbejde med bæredygtighed.

Mere fra Diakonissestiftelsen

Diakonissestiftelsen

www.diakonissestiftelsen.dk

Hos Diakonissestiftelsen handler det om mennesker – det har det gjort i over 155 år. Det er en del af vores DNA, værdier og historie at tage samfundsansvar og støtte mennesker samt at medvirke til at udvikle velfærdssamfundet innovativt og bæredygtigt. Det er det, vi er sat i verden for i 1863, og derfor vi stadig har en berettigelse. Diakonissestiftelsen s…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere