18.07.2022  |  Kommunikation

Ben & Jerrys sagsøger Unilever for salg af produkter i Israel

Ifølge isproducenten skal søgsmålet beskytte den ”sociale integritet”, som virksomheden har værnet om i flere år.

Ben & Jerrys har sagsøgt sit moderselskab Unilever i et forsøg at blokere salget af sin israelske afdeling til den lokale licenshaver Avi Zinger.

Ifølge isproducenten er det nemlig i strid med dets værdier at sælge sine isprodukter i landet.

Det skriver The Guardian.

Læs også: Verdenskendt modemagasin dropper pels

Søgsmålet er indgivet til den amerikanske distriktsdomstol på Manhattan og melder, at salget truer med at underminere Ben & Jerrys’ integritet, som virksomhedens bestyrelse bevarede beskyttelsen af, da Unilever opkøbte virksomheden i 2000.

Hverken Avi Zinger eller Unilever har kommenteret sagen til The Guardian.

Der har i længere tid været et anspændt forhold mellem Ben & Jerrys og Unilever, efter at isproducenten stoppede salget af is i besatte palæstinensiske områder på Vestbredden.

- HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere