24.03.2020  |  Klima, miljø og energi

The Body Shop er Danmarks mest bæredygtige skønhedsmærke!

Indhold fra partner Hvad er dette?

De danske forbrugere har markeret sig i Europas største uafhængige varemærkestudie om bæredygtighed. Undersøgelsen består af mere end 1.400 varemærker og over 58.000 respondenter er blevet interviewet.

For andet år i træk vinder The Body Shop titlen som det mest bæredygtige varemærke i Danmark, indenfor sin branchekategori ”Skønhed” og udnævnes derfor til "Industri bedst 2020".

Vi er meget glade og stolte over, at vi igen i år har fået så stor opbakning fra de danske forbrugere! Vores kunder stiller høje krav til bæredygtighed, så det er fantastisk at se, at vores arbejde med bæredygtighed bemærkes, siger Matilda Wiechel, Activism & Communications Manager, The Body Shop Sverige og Danmark.

Sustainable Brand Index™, er blevet gennemført hvert år, siden 2011 med et mål om at belyse bæredygtighed, sprede og øge kendskabet om bæredygtighed.

I 2020 er over 1.400 varemærker blevet bedømt udfra FN’s globale mål for bæredygtig udvikling. Over +35 industrier er blevet vurderet ud fra 58.000 respondenter i over 8 lande.

Den officielle rapport finder du her: https://www.sb-index.com/denmark

Mere fra The Body Shop Danmark

The Body Shop Danmark

www.thebodyshop.dk

The Body Shop International plc er det originale, naturlige og etiske skønhedsbrand, med over 2.500 butikker i over 60 lande rundt omkring i verden, som sælger mere end 1.200 foreskellige skønhedsprodukter. Virksomheden blev stiftet af Dame Anita Roddick i 1976.  Imod dyreforsøgVores produkter er ikke testede på dyr og velegnede til vegetarer. Vi var det første internationale kosmetikmær…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere