08.07.2020  |  Klima, miljø og energi

Chr. Hansen melder sig ind i klimavenligt initiativ

Med ambitionen om at bidrage til en grønnere verden er Chr. Hansen blevet en del af ‘Business Ambition for 1.5C’.

Chr. Hansen har netop meldt sig ind i Business Ambition for 1.5C ledt af en international koalition af en række FN agenturer og virksomheder, som tilpasser sine ambitioner med Parisaftalen om at begrænse den globale temperaturstigning til 1,5 grader. Således forpligter virksomheden sig til at reducere sin CO2-udledning gennem SBTi-initiativet.

Læs også: Chr. Hansen i Danmark kører nu på 100 procent grøn energi

I følge SBTi kræves det, at temperaturen kun skal stige 1,5 grader over præindustrielle niveauer, for at afbøde nogle af de værste klimapåvirkninger, og for at undgå irreversibel skade på samfund, økonomi og naturen. 

“Ved at sætte et videnskabsbaseret mål på linje med en fremtid på 1,5 grader forpligter vi os til at levere løsninger til en mere klimavenlig fremtid”, siger Chr. Hansens administrerende direktør, Mauricio Graber, og fortsætter:

“Det seneste måneder har vist, at når vi handler kollektivt på tværs af industrier, regeringer og samfund kan ting accellerere hurtigt. Hvis der er en ting, som er blevet klart under denne COVID-19 pandemi, er det vores afhængighed af naturen og et stabilt globalt fødevare- og sundhedssystem”. 

Læs også: Stakeholdere vil have debat og høje ambitioner i EU's due diligence-lov

Bæredygtighed er en essentiel del af Chr. Hansens DNA, og i januar blev de blandt andet udnævnt som verdens mest bæredygtige virksomhed inden for fødevareingredienser af Corporate Knights. 

- HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere