23.06.2017  |  Klima, miljø og energi

Dansk bilfabrikant teaser for ny langtrækkende elbil

Elbilproducenten Fisker udsender designdetaljer og fotos af ny elbil, der får ekstra stor batterikapacitet og en rækkevidde på over 600 kilometer.

Den dansk-amerikanske elbilproducent Fisker, startet af Henrik Fisker i 2007, har løftet sløret for designet af virksomhedens 2019-bil, Fisker EMotion.

Læs også: Elbilens fremtid fortsat usikker i Danmark

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Den racerinspirerede Emotion-elbil vægter både sikkerhed, komfort og design højt, skriver Fisker i en pressemeddelelse. Den frontale struktur, som Fisker har patent på, overstiger gældende standarder for beskyttelse af alle passagererne. Kabinen er rummelig og dækkene er lette og lavet af kulfiber og aluminium.

Sidstnævnte er med til at forbedre rotationsmassen, hvilket øger den elektriske rækkevidde. Sammen med en større batterikapacitet end i lignende elbiler betyder det, at Emotion vil kunne køre over 400 mil, svarende til 640 kilometer, på én opladning. Opladningsteknologien lader desuden mere end 160 kilometer på ni minutter og bilens topfart bliver 260 km/t.

Læs også: Grønne vinde for fremtidens containerskibe

Fisker EMotion kan købes fra den 30. juni på producentens egen hjemmeside. Prisen vil ligge omkring 860.000 danske kroner.

-CHM

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere