Forskning

Klima, miljø og energi

Nyt center skal forske i energi- og klimaøkonomi

Med en donation på 25 millioner kroner etablerer Institut for Økonomi på Aarhus BSS ved Aarhus Universitet et forskningscenter, der skal skabe ny indsigt og viden om energi-, miljø- og klimaøkonomi i Danmark og internationalt.

Klima, miljø og energi

Hjortetakssalt og langtidsbagning kan løse et kæmpe miljøproblem

Polyester er den næstmest brugte type tekstil i verden og en stor miljøsynder, især fordi langt det meste stof ikke bliver genanvendt. Men nu har en gruppe unge kemikere fra Københavns Universitet opfundet en både grøn og overraskende simpel løsning, der består af en enkelt husmoderingrediens.

Klima, miljø og energi

Nyt forskningsprojekt skal fremme grøn adfærd gennem spil

Et nyt forskningsprojekt skal fastholde og fremme den grønne adfærd for Danmarks borgere med digitale læringsspil. Innovationsfonden har investeret 11,3 millioner kroner i projektet.

Klima, miljø og energi

Hos Københavns Universitet bliver fremtiden opdaget i bæredygtige laboratorier

Mere end 1.200 forskere og laboranter er med i nyt certificeringsprogram, som skal gøre Københavns Universitets laboratorier mere bæredygtige. Det skal både gavne klimaet og tiltrække nye talenter.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere