Forskning

Klima, miljø og energi

COP26 er udskudt – men klimaforskningen fortsætter

Coronakrisen er udfordrende for FN’s bæredygtighedsforhandlinger, og klimatopmødet COP26 er udskudt. Men der er ingen grund til at bekymre sig om FN’s klimavidenskabelige arbejde, der på trods af forsinkelser gennemføres.

Kommunikation

Klimamærke til dagligvarer skaber udfordringer

En ny ordning med klimamærkning skal gøre det nemmere for danskerne at tænke grønnere, når de handler. Desværre spænder forskellige udfordringer ben for projektet

Strategi & ledelse

Regeringen klar med grøn finanslov

Den grønne omstilling er blandt de vigtigste emner i den finanslov, S-regeringen i dag har præsenteret. En grøn fremtidsfond på 25 mia. kr., midler til udtagning af landbrugsjord, mere urørt skov og hævede afgifter på en række miljøskadelige stoffer er blandt midlerne. CSR.dk har samlet en stribe reaktioner.

Samfund

DI vil reducere CO2 og skabe grøn vækst i multimilliardklassen

Med en 2030-plan for Danmarks grønne omstilling, vil DI løfte den danske velstand med mindst 110 mia. kr. og bringe Danmark i front på den grønne omstilling, ligesom planen skal reducere vores CO2-udledning med mindst 65 procent. Regeringen er klar med en milliard til grøn forskning.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere