15.06.2015  |  Strategi & ledelse

Gartneri vinder på bæredygtighedsfokus

Gartneriet Knud Jepsen a/s er kåret som ”Green Entrepreneur of the Year” inden for potteplanter ved en global event organiseret af branchemediet Hortibiz i Holland.

Gennem de seneste år har Knud Jepsen a/s investeret i produktudvikling, energiforbedringer og minimering af miljøpåvirkningen af produkterne som dyrkes på gartneriet i Hinnerup ved Århus. Derudover har Knud Jepsen a/s iværksat en brandingstrategi, hvor de markedsfører sig direkte til forbrugeren med deres brand Queen®.

Samlet i en fokuseret strategi, er det disse tiltag der har ført til kåringen som “Green Entrepreneur of the Year”, udvalgt af seks internationale jurymedlemmer i konkurrence med to andre gartnerier fra henholdsvis Holland og Guatemala.

Knud Jepsen modtog prisen ved en ceremoni i Holland d. 11. juni i selskab med repræsentanter for omkring 200 kollegaer og konkurrenter.

Læs også: Danmark vinder international grøn pris

Knud Jepsen a/s vinder dog også på andre måder. Det strategiske fokus på branding og bæredygtighed gør også, at de skiller sig ud fra konkurrenterne og gør det muligt at konkurrere på andet end pris, og deres strategi er præget af valg sat i forhold til ’people, planet and profit’ – den originale tredelte bundlinie. Det fremgår af juryens rapport, som er tilgængelig på www.hortibiz.com

- EHS

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere