Gennemsigtighed

Klima, miljø og energi

Pensionschef: ”Stil flere klimakrav til finansvirksomheder”

Banker, pensionsselskaber og investeringsvirksomheder ser ind i en fremtid, hvor regulering og krav vil tvinge dem i en grønnere retning. I PKA-chef Jon Johnsens øjne skal hverken danske eller europæiske myndigheder være bange for at stramme skruen.

Samfund

Pensionskasse understøtter politiske ambitioner: ”Det er vigtigt med transparens”

Det er afgørende, når private aktører bakker op om europæiske værdier og politik, som når danske Pensam kræver transparens i sine investeringers skatteforhold, roser danske EU-parlamentariker Niels Fuglsang (S).

Samfund

Virksomheder nøler stadig med skattegennemsigtigheden

Ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift vinder frem blandt andet ved brug af værktøjet ESG. Det øger også fokus på ansvarlig skattebetaling, men netop her har øget opmærksomhed ikke resulteret i øget gennemsigtighed.

Strategi & ledelse

Specifikationer skal sikre ansvarlig brug af kunstig intelligens i offentlig sagsbehandling

Specifikationer fra Dansk Standard skal være med til at sikre etik og gennemsigtighed i anvendelsen af kunstig intelligens i offentlig sagsbehandling og gøre det lettere for myndighederne at arbejde med teknologien.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere