Køn

Menneskerettigheder

Nye tal: Knap hver anden bestyrelse har ingen kvinder

I danske virksomheder stiger antallet af kvinder i bestyrelsesrummene langsomt. På trods af denne udvikling gælder det stadig for 44 procent af bestyrelser, at de ingen kvindelige medlemmer har

Kommunikation

Ny kampagne hylder kvinder: ”Kvinder er mere end bare udseendet”

Kvinder skal anerkendes for det, de kan, gør og er – og ikke kun reduceres til deres udseende. Det vil Nilens Jord slå fast med ny kampagne, der går i luften i morgen.

Menneskerettigheder

International Women’s Day: Business Trends and Opportunities

At the current pace, it will take another generation to achieve gender parity. Three key areas that require urgent action from companies include addressing unpaid work and care, combating gender-based violence, and preparing for future jobs.

Indhold fra partner

Samfund

Under Black Friday tæller The Body Shop de tal, som betyder noget

31 % af alle kvinder har været udsat for fysisk eller seksuel vold*, viser en global rapport fra WHO. Det skræmmende høje tal understreger, at mænds vold mod kvinder faktisk er en pandemi, og at vi må handle nu. Derfor vælger The Body Shop at tolke Black Friday på deres helt egen måde og sætte fokus på de tal, der betyder noget, i stedet for tilbud og rabatter. Det aktivistiske skønhedsbrand vil under Black Friday-ugen anvende deres butikker og digitale kanaler til at tale om mænds vold mod kvinder i Danmark og i verden, i samarbejde med LOKK.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere