Køn

Menneskerettigheder

International Women’s Day: Business Trends and Opportunities

At the current pace, it will take another generation to achieve gender parity. Three key areas that require urgent action from companies include addressing unpaid work and care, combating gender-based violence, and preparing for future jobs.

Indhold fra partner

Samfund

Under Black Friday tæller The Body Shop de tal, som betyder noget

31 % af alle kvinder har været udsat for fysisk eller seksuel vold*, viser en global rapport fra WHO. Det skræmmende høje tal understreger, at mænds vold mod kvinder faktisk er en pandemi, og at vi må handle nu. Derfor vælger The Body Shop at tolke Black Friday på deres helt egen måde og sætte fokus på de tal, der betyder noget, i stedet for tilbud og rabatter. Det aktivistiske skønhedsbrand vil under Black Friday-ugen anvende deres butikker og digitale kanaler til at tale om mænds vold mod kvinder i Danmark og i verden, i samarbejde med LOKK.

Indhold fra partner

Samfund

Ny rapport fra Sex & Samfund sætter fokus på forventninger til køn

I den tematiske rapport "Lige Køn Leger Bedst" har Sex & Samfund undersøgt hvordan forventninger til køn påvirker os gennem hele livet. Det er samtidig fokus for Uge Sex 2021.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Stærke kvinder og piger kæmper for en bedre verden

Der er stadig lang vej for at sikre ligestilling mellem kønnene. Her kan du møde fem piger og kvinder, der kæmper for en bedre verden for alle.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere