Kantinedrift

29.09.2023Forenede Service

Sponseret

Indsatser for dansk grønt i sæson bærer frugt

Mere smag, højere kvalitet og bredere variation. Begrundelserne for at prioritere grønne råvarer i sæson er ikke få, og som kantineleverandør bør vi forpligte os til at udnytte vores mangfoldige smagspallet af danske råvarer i sæson. Sådan lyder meldingen fra divisionschef i Kokkenes Køkken, Asmus Thorsøe Hamann, i kølvandet på, at kantinevirksomheden netop har indført det første salgsstop i rækken af flere på udenlandske alternativer til danske råvarer i sæson.

20.12.2022Dansk Industri

Sponseret

160.000 agenter for grøn omstilling

12.08.2022Miljømærkning Danmark

Sponseret

Fem Meyers kantiner certificeret med Svanemærket

31.01.2022Compass Group Danmark A/S

Sponseret

Rejsen til et bæredygtigt køkken

20.05.2021Miljømærkning Danmark

Sponseret

Tre Meyers-kantiner hos Rambøll certificeret med Svanemærket

22.01.2021Compass Group Danmark A/S

Sponseret

COVID-19 har givet kantinen et løft og gjort den mere bæredygtig

31.01.2020CSR.dk

170 kantiner skifter til økologiske citrusfrugter

30.09.2019CSR.dk

Nykredit: Det handler om tillid!

22.06.2018CSR.dk

Mindre spild og mindre kød går hånd i hånd