Kantinedrift
29.09.2023Forenede Service
Sponseret
Indsatser for dansk grønt i sæson bærer frugt
Mere smag, højere kvalitet og bredere variation. Begrundelserne for at prioritere grønne råvarer i sæson er ikke få, og som kantineleverandør bør vi forpligte os til at udnytte vores mangfoldige smagspallet af danske råvarer i sæson. Sådan lyder meldingen fra divisionschef i Kokkenes Køkken, Asmus Thorsøe Hamann, i kølvandet på, at kantinevirksomheden netop har indført det første salgsstop i rækken af flere på udenlandske alternativer til danske råvarer i sæson.
20.12.2022Dansk Industri
Sponseret
160.000 agenter for grøn omstilling
Servicebranchen skruer op for den grønne omstilling og vil samtidig inspirere andre til at gøre det samme. Et aktuelt initiativ er rådgivningsforløbet Klimaklar Servicevirksomhed, som har fokus på CO2-reduktion og udarbejdelse af klimaregnskaber
20.05.2021Miljømærkning Danmark
Sponseret
Tre Meyers-kantiner hos Rambøll certificeret med Svanemærket
Rambøll prioriterer bæredygtige indkøb højt og stiller derfor krav til deres leverandører. Indsatsen har gjort, at kantineleverandøren Meyers netop har fået certificeret de tre kantiner, som de driver hos Rambøll.
22.01.2021Compass Group Danmark A/S
Sponseret
COVID-19 har givet kantinen et løft og gjort den mere bæredygtig
Der er ingen tvivl om, at Corona har budt på utallige udfordringer, men pandemien har faktisk også været med til at udvikle flere ting i en positiv – og ikke mindst bæredygtig – retning ude i vores kantiner.
Udgiver
Copyright 2023