Madspil

Klima, miljø og energi

Plastemballage mindsker madspild – men danskerne er ikke begejstrede

De fleste har nok prøvet, at de triste gulerødder ender i skraldespanden frem for på tallerkenen. Men plast forlænger madens levetid og mindsker dermed madspild – til gavn for klimaet og danskernes pengepung.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Food loss and waste is also a $1.2 trillion USD business opportunity

With one third of all food lost or wasted, representing 8% of global greenhouse gas emissions, it is currently one of the biggest global challenges and calls for immediate action.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Tivoli i front med bæredygtighed

Forlystelsesparken i København har arbejdet med bæredygtighed siden 1996 og er klar til at dele ud af sine succeser - og det modsatte - i klimapartnerskabet for service, it, rådgivning og turisme.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lidl og Too Good To Go udvider samarbejdet: 121 Lidl-butikker tager kampen op mod madspild

Fra den 7.november har madspildsvirksomheden Too Good To Go kunne bryste sig af at have indgået et landsdækkende samarbejde med dagligvarekæden Lidl. Discountkæden bliver den første med et landsdækkende initiativ mod madspild, hvor kunder kan købe poser med overskudsmad til en reduceret pris i samtlige af Lidls 121 butikker i Danmark. Samarbejdet er det største af sin slags i Too Good To Go’s levetid i Danmark.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere