28.06.2013  |  Kommunikation

McDonald’s åbner sin forsyningskæde

Via en smartphone-app kan australske McDonald’s kunder få information om leverandørerne til deres Big Mac.

McDonald’s har lanceret en smartphone-app i Australien, der gør kunderne i stand til at se, hvor ingredienserne i fastfoodkædens produkter kommer fra.

Ved at skanne æskerne til deres Big Mac eller Filet-O-Fish kan kunderne desuden få viden om leverandørerne til deres burgere.

For eksempel kan kunderne læse om fiskeren Oleksiy Makhmutor, der fanger fisk ved Sydpolen og sælger dem til McDonald’s Filet-O-Fish-burgere. Om Makhmutor kan man blandt andet få at vide, at han har fisket, siden han var 13 år gammel og elsker livet om bord på fiskefartøjet.

Læs også: McDonald's har problemer med CSR i forsyningskæden

Med smartphone-app’en håber McDonald’s at fjerne noget af den tvivl, der hersker blandt nogle kunder, om produkternes friskhed, oprindelse og kvalitet.

App’en, der blev lanceret i januar, blev i løbet af den første uge downloadet mere end 20.000 gange, skriver Bloomberg Businessweek.

- JKK

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

  • CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere