19.10.2017  |  Klima, miljø og energi

Norwegian lancerer nyt bæredygtighedsinitiativ

Under mottoet ”Plant for the Planet” lancerer Norwegian endnu et bæredygtighedsinitiativ i samarbejde med Global Climate Institute. Planen er at plante 7.000 træer i England og Spanien inden for den nærmeste fremtid.

Som et af de første flyselskaber i verden tilføjer Norwegian nu, i samarbejde med organisationen Global Climate Institute, træplantning til sit samfundsansvarlige arbejde.

Planen er, at Norwegian indledningsvis vil plante 7.000 træer – et træ for hver af koncernens medarbejdere. De 7.000 træer vil blive plantet i England og Spanien, da man hos Norwegian anser disse to markeder som spirende med et voksende antal medarbejdere:

”I Norwegian er vi glade for at lancere endnu et bæredygtighedsinitiativ, og med træplantning styrker vi igen indsatsen for at gøre luftfarten mere klimavenlig. Vi glæder os til at fortsætte dette meningsfulde arbejde i fremtiden”, siger Lasse Sandaker-Nielsen, der er kommunikationschef og CSR-ansvarlig i Norwegian.

Læs også: Walmart vil reducere drivhusgasser i sin forsyningskæde

Flere tusinder af træer verden over
Senere i år vil Norwegian fortsætte plante-arbejdet ved at plante flere tusinde træer i andre dele af verden. Hvor træerne kommer til at stå, har selskabet dog endnu ikke annonceret.

Udover at arbejde med træplantning har man hos Norwegian sat sig andre mål for at skabe en bæredygtig miljøpolitik og fortsat reducere udledningen fra luftfart. Et af dem er, at selskabet vil bidrage til at gøre luftfarten CO2-neutral inden 2050.

Derudover undgår selskabet mellemlandinger i de store trafikknudepunkter (hubs) og tilbyder mere direkte flyvninger. Resultatet er en betydelig reduktion af de brændstofbeskostelige starter og landinger.

Du kan læse mere om Norwegians strategi for virksomhedens sociale ansvar her.

- EL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere