25.04.2022  |  Klima, miljø og energi

Nyt initiativ giver boligsælgere og -købere grønne og økonomiske fordele

En klima- og energioptimeret bolig sælges hurtigere og til en højere pris. Et nyt koncept skal give husejere gratis rådgivning om klima- og energioptimering af boligen forud for et salg.

Et nyt samarbejde imellem Ejendomsmæglerne.dk ApS og elseskabet Modstrøm skal give husejere gratis rådgivning om klima- og energioptimering af boligen forud for et salg. 

En klima- og energioptimeret bolig sælges hurtigere og til en højere pris. Det er én af hjørnestenene i det nye koncept, der sikrer mæglerne, at sælger kan få gratis rådgivning om klima- og energioptimering af boligen forud for salget. Ønsker sælger ikke at udføre aktiviteterne, kan anbefalingerne overdrages til køber, der også kan få gavn af den gratis rådgivning fra Modstrøm.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Modstrøms innovative Partnerportal sørger for, at processer og administration er ens for alle mæglere og af høj kvalitet. Det giver tryghed i dagligdagen for både mægler, køber og sælger.

Energi og grøn omstilling gør boligsalget mere komplekst
”Vi er glade for, og stolte af, at vi nu kan tilbyde vores rådgivning og ydelser til alle Ejendomsmæglernes mere end 230 tilknyttede butikker samt deres sælgere og købere” siger Stine Petersen, der er partnerchef hos Modstrøm.

Læs også: Energiselskabernes brancheorganisation Green Power Denmark vil tredoble den danske produktion af grøn strøm i 2030

”Vi har stor erfaring med at støtte op omkring mæglerne i en tid, hvor energi og grøn omstilling bidrager til et langt mere komplekst boligsalg, og vi er altid kun et telefonopkald væk”.

Mæglere bliver bedre klædt på til klimaspørgsmål
”Vi har med aftalen med Modstrøm givet mæglerne endnu et værktøj til værktøjskassen” fortæller Brian Nordahl, administrerende direktør i Ejendomsmæglerne.dk ApS. ”I en hverdag der bliver mere og mere hektisk, og hvor mange nye spørgsmål om energi og klima trænger sig på, er vi glade for, at vores mæglere kan få en ny indtægtskilde og assistance i form af standardiserede arbejdsgange og højt kvalificeret rådgivning”.

- MTN

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere