05.06.2018  |  Klima, miljø og energi

PODCAST: Bæredygtig Business nr. 13 - Ida Auken

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne episode taler Steffen Max Høgh med Ida Auken om, hvordan offentlige indkøb kan være en drivkraft for den grønne omstilling, og hvorfor det er glædeligt - men ikke tilstrækkeligt - at virksomheder i stigende grad vedkender sig den grønne dagsorden.

Ida Auken er ikke alene miljøordfører for Radikale Venstre og tidligere miljøminister, hun er også udnævnt som Young Global Leader af World Economic Forum, internationalt anerkendt for sin ekspertise inden for cirkulær økonomi og netop nu aktuel med bogen Dansk. I dagens udgave af Bæredygtig Business blev det til en snak om, hvordan offentlige indkøb kan være en drivkraft for den grønne omstilling, og hvorfor det er glædeligt, men ikke tilstrækkeligt, at virksomheder i stigende grad vedkender sig den grønne og cirkulære dagsorden.

Endelig kan du høre, hvorfor det pludselig er blevet sjovere at være Ida Auken i Davos, Schweiz - og hvorfor der endnu er håb for verden.

Hør hele podcasten her på linket: https://soundcloud.com/baredygtigbusiness/episode-13-med-ida-auken

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere