26.03.2018  |  Klima, miljø og energi

PODCAST: Bæredygtig Business nr. 5 - Claus Skytte

Indhold fra partner Hvad er dette?

Deleøkonomien er udnævnt til at være en af dette årtis vigtigste samfundsøkonomiske trends. I episoden her giver Claus Skytte, formand i Foreningen for Platformsøkonomi, sit bud på, hvordan vi kommer sikkert gennem den fjerde industrielle revolution.

The Economist, Time Magazine og Europa-Kommissionen har udnævnt deleøkonomien til at være en af dette årtis vigtigste samfundsøkonomiske trends.

I Danmark er Claus Skytte manden, mange går til, når de gerne vil vide mere om dele- og platformsøkonomi. Han har da også skrevet en del bøger og holder adskillige foredrag om emnet.

Hvordan navigerer vi sikkert gennem de tidligste cowboy-år af den fjerde industrielle revolution, og kan vi overhovedet undgå at få disruptet røven ud af bukserne, når det for alvor går løs? Claus Skytte, formand for Foreningen for Platformsøkonomi i Danmark, giver sit bud, når vi møder ham til en snak om internettet, Uber og fremtiden.

Claus opridser konturerne af fremtidens arbejdsmarked og kommer med tips til, hvordan virksomheder arbejder med og ikke imod den store omvæltning, de står overfor. 

Hør hele podcasten her: https://soundcloud.com/baredygtigbusiness/episode-4-platformsokonomi-med-claus-skytte

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere