22.09.2015  |  Strategi & ledelse

Praktisk anvendelig uddannelse for CSR forandringsagenter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sustainable Business Change Manager er et praktisk anvendeligt forløb med særlig fokus på CSR, forretning og forandringsledelse. Få ny viden og konkrete værktøjer til en trin-for-trin opbygning af egen CSR-forandringsplan.

.

For at få succes med CSR skal samfundsansvarligheden indarbejdes i både virksomhedens struktur og kultur - og det kræver både forretningsforståelse og kompetencer inden for forandringsledelse.

Derfor er der et stort udbytte at hente på den praktiske uddannelse Sustainable Business Change Manager. 

For udover et opgraderet CV, får deltagerne inspiration, ny viden og konkrete værktøjer til at udarbejde deres egen CSR handlingsplan med særligt fokus på koblingen mellem samfundsansvar, forretningsudvikling og forandringsledelse.

Ikke kun jeg men også vores ledelse har meget hurtigt inde i forløbet oplevet, at uddannelsen har givet os konkrete værktøjer og inspiration til handlingsplaner, der kan omsættes direkte til vores løbende arbejde med ansvarlighed , fortæller tidligere deltager Nanna Callisen Bang, Programme Coordinator for strategiske partnerskaber hos CARE.

Læs også: CSR-chef eller forandringsleder?

Læs ogsåViden og værktøjer til 'shared value' i praksis

.

PRAKTISK ANVENDELIG

Forløbet er fordelt på i alt 6 moduler (inklusiv eksamen), som er fordelt over 5 måneder med ca. 3 undervisningsdage månedligt.

Dermed er der god mulighed for mellem modulerne at arbejde videre med fundamentet for virksomhedens egen CSR-handlingplan.

- Man kan tage direkte hjem efter hvert enkelt modul og anvende det i egen virksomhed. Min egen chef har faktisk været positivt overrasket over, hvor hurtigt og hvor meget brugbart der er kommet tilbage til vores organisation, fortæller Metro Service's CSR-ansvarlige, Financial Analyst, Camilla Stengelshøj Madsen, som tog uddannelsen tidligere i år. 

Se hvad andre har fået ud af uddannelsen hér

Læs også: Ny uddannelse kobler CSR med forandringsledelse og forretning.

.

INTERESSERET I AT VIDE MERE?

Da der kun afholdes  2 hold årligt, fyldes holdene hurtigt op, så forhåndsreservation anbefales (reservation er ikke-bindende, men sikrer dig en plads). 

Se mere om programmet, undervisere, praktisk info, forhåndsreservation/tilmelding m.m. på www.sustainablebusinesschangemanager.dk 

Denne artikel er en del af temaet I fokus: certificering og uddannelse

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi inspirerer og hjælper virksomheder og fagfolk med at skabe værdi for både samfund og bundlinje med vores: Social Business Academy - kurser og certificeringer for praktikere, der arbejder med bæredygtighed og CSR  Social Business Speaking - strategiske foredrag om bæredygtige business trends & praksis. Social Business Club - åbent netv&…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere