I fokus: certificering og uddannelse

Strategi & ledelse

Steen Hildebrandt underviser på ny bæredygtighedsuddannelse

Aros Business Academy introducerede sidste år en helt ny uddannelse i bæredygtighed. Professor Steen Hildebrandt er underviser sammen med et stærkt hold af bæredygtighedseksperter. Nyt hold starter op til sommer.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

New online certificate programme for sustainable business change management

After having certified more than 100 professionals in Scandinavia, we are now launching an international online version of our recognized Sustainable Business Change Manager certificate programme. The first cohort starts January 28th.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Case: Et bæredygtigt livsdesign der forener Nord med Syd

Da direktør Thandi Dyani tog hul på sit arbejdsliv for 15 år siden, kunne hun have slået op i bogen ”Hvad kan jeg blive?”. I stedet valgte hun at skrive sin egen bog ”Hvad kan jeg skabe?” ved at gå med sin passion for Afrika, udvikling og iværksætteri.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Case: Om forræderi, forretning og nye fremtidsmuligheder

Bæredygtighed handler om at styrke flere bundlinjer – også den økonomiske – uanset om man er NGO eller virksomhed. Men det er ikke altid let. Det ved Vibeke Tuxen alt om. For hun har arbejdet på begge sider. I dette interview deler hun erfaringer og råd.

Indhold fra partner

Supply chain

Case: Gode råd om dansk CSR i Thailand

Hvordan omsættes skandinaviske CSR-politikker til konkrete handlinger i Asien? CSR koordinator hos Fiskars - Royal Copenhagen Thailand, Charlotte Staib Hansen, deler praktiske erfaringer fra sit daglige arbejde med produktion og leverandører.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Sådan bliver du bedre: Sæt dig et mål & vælg et værktøj

Den officielle fortælling er, at vi er gode til CSR i Danmark. Det er alle nu ikke enige i, især ikke når det handler om SMV’erne. Så hvad nu, hvis man gerne vil være bedre til CSR? Hvordan kan certificering og uddannelse hjælpe og hvilke muligheder findes der? Det kigger vi på i dette fokusområde. Hovedbudskabet må være at mulighederne er til stede, men ingenting kommer af sig selv.

Strategi & ledelse

Vi giver vores kunder kørekort til CSR

Man skal kunne dokumentere, at man er kvalificeret til at arbejde med CSR. Ellers risikerer man at miste kunder. Green Network vil gerne hjælpe virksomheder til at undgå den situation.

Strategi & ledelse

B Corp kan inspirere og udvikle din forretning

B står for ”benefit”. Ifølge dem, der arbejder med B Corps, er der mange fordele at hente, når man melder sig under fanerne: inspiration, ideer til forretningsudvikling og et fantastisk fællesskab.

Strategi & ledelse

Ann-Katrine S. Friis: Min vej til CSR-jobbet

Med en velgennemført eksamen fra uddannelsen Sustainable Business Change Manager, kunne Ann-Katrine S. Friis i efteråret sætte sig til rette i CSR-stolen hos Nilfisk A/S. Her deler hun nogle af sine vigtigste CSR-erfaringer frem til nu.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

CSR på skinner – om samfundsansvar hos Metro Service

Hvilken CSR-rejse er Metro Service på? Og hvilke forandringsledelsesværktøjer tager virksomheden i brug i den forbindelse? Interview med en af Metro Service’s CSR forandringsagenter, Financial Analyst, Camilla Stengelshøj Madsen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

CSR og forandringsledelse set fra Amager Bakke

Hvilken CSR-rejse er ARC – I/S Amager Ressourcecenter på? Og hvilken rolle spiller forandringsledelse i den forbindelse? Interview med ARCs egen CSR forandringsagent, HR Udviklingskonsulent Malene Bækgaard.

Indhold fra partner

Samfund

Sanitetsproducent uddanner udsatte unge til installatører

​I december blev 43 elever tildelt et internationalt anerkendt VVS-certifikat i Tondo (Manila) på Filippinerne, efter at have fulgt sanitetsvirksomheden GROHEs træningskursus Dual Tech.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Case: SDG-partnerskaber er også for mindre NGOer og virksomheder

Mange års arbejde med internationale udviklingsprojekter har givet Business Developer hos Danish Forestry Extension, Vibe Jensen, praktiske erfaringer, som hun deler hér og i en ny guide til strategiske partnerskaber mellem mindre NGOer og virksomheder.

Indhold fra partner

Kommunikation

Case: Hvilken CSR-historie fortæller du om din virksomhed?

Hvordan kan du skabe en relevant og inspirerende historie om virksomhedens samfundsengagement? Nicoline Olesen, corporate activist og partner hos konsulenthuset MäRK, deler her nogle af sine praktiske erfaringer og gode råd.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Fra miljøleder til forandringsagent

Hvad kræver det at være samfundsengageret forandringsleder? Og hvordan får man kollegaer og samarbejdspartnere involveret? Mød Michelle Byskov Kappel, miljøleder i DSB Vedligehold A/S, der her fortæller om sin rejse fra miljøleder til forandringsagent.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Sådan blev vi bedre til CSR

Gasmålerproducenten Flonidan A/S i Horsens har tidligere tabt en ordre, fordi man ikke var i stand til at opfylde de krav en kunde havde til CSR. Derfor besluttede Flonidans topledelse i 2014, at virksomheden skulle arbejde mere målrettet med forretningsdrevet samfundsansvar. Den beslutning har tjent virksomheden godt.

Strategi & ledelse

En CSR-certificering giver et solidt ledelsessystem

Dansk Retursystem har valgt at blive CSR-certificeret for at dokumentere og målrette sin samlede CSR-indsats i virksomheden. CSR.dk har interviewet Peter Harpsøe Engel, som er CSR-chef i virksomheden, om hvorfor og hvordan de gør det.

Strategi & ledelse

Seksuel sundhed set med CSR-briller

Hvad er forretningsgevinsterne ved at arbejde med seksuel sundhed? Og hvad betyder CSR for det interne arbejde hos en NGO? Policy & CSR-rådgiver Jacqueline Bryld, Sex & Samfund, deler her nogle af sine konkrete erfaringer.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Skal du arbejde som CSR forandringsleder i det nye år?

Skal du arbejde med CSR ver 2.0 som leder eller rådgiver i 2017? Eller skal din virksomhed til at udarbejde en ny eller mere forretningsdrevet CSR handlingsplan? Så kan den praktiske uddannelse Sustainable Business Change Manager være investeringen værd.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Vores shared value partnerskaber kræver orden i eget hus

Hvilken CSR-rejse er udviklingsorganisationen CARE på? Og hvilke forandringskrav stiller det til både CARE og de virksomheder, som organisationen samarbejder med? Interview med CAREs egen CSR forandringsagent, programkoordinator Nanna Callisen Bang.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Praktisk anvendelig uddannelse for CSR forandringsagenter

Sustainable Business Change Manager er et praktisk anvendeligt forløb med særlig fokus på CSR, forretning og forandringsledelse. Få ny viden og konkrete værktøjer til en trin-for-trin opbygning af egen CSR-forandringsplan.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere