01.06.2023  |  Klima, miljø og energi

SAS sælger billetter til deres første elektriske flyvetur

Det danske flyselskab sælger snart billetter til deres første flyvning med elektrisk fly i 2028.

Fredag planlægger SAS at åbne for billetsalget for sin første kommercielle flyvning med elfly nogensinde. En flyvetur, der efter planen skal finde sted en gang i 2028.

Ifølge Anko can der Werff, præsident og CEO hos SAS, er det er vigtigt skridt med virksomhedens målsætning om netto-nuludledning i 2050.

Læs også: Nu lancerer SAS to billettyper, som inkluderer biobrændstof

"SAS har siden grundlæggelsen i 1946 været en af pionererne i flyindustrien og var f.eks. det første kommercielle flyselskab, som fløj over Nordpolen for at forkorte flyvetiden mellem kontinenterne betydeligt. Det var en banebrydende aktivitet, som SAS fik Columbus-prisen for. Det er en naturlig fortsættelse af denne pionerånd, at vi nu inviterer vores passagerer til den næste store milepæl i fremtidens flyvning, og det er et betydningsfuldt skridt på vores rejse mod mere bæredygtig flyvning," siger han i en pressemeddelelse.

- HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere