Sourcing

Supply chain

Nu skal indkøb være cirkulært – og det er ikke så kompliceret som det lyder

Den traditionelle lineære forbrugsbaserede model er på vej til at blive erstattet af en cirkulær model, som skaber mere bæredygtige forretningsmodeller. Både målt på CSR og økonomi. Hvad betyder det for indkøb og ledelse af forsyningskæden? Bare rolig, det er ikke så kompliceret, som det lyder, siger ekspert. Tag det trin-for-trin og hold det enkelt.

Supply chain

Nye sourcing-vinde blæser over 2018

I 2018 vil forbrugerne fortsat kræve hurtigere leveringer og nye styles. Ifølge en ny undersøgelse vil topchefer i modeindustrien derfor fokusere på at effektivisere forsyningskæden og sætte valget af leverandører under lup.

Indhold fra partner

Supply chain

Start weekenden tidligt med CSR-cocktails og Future Food Trends

Gratis CSR-cocktails står klar på Axelborg i København fredag den 10. november til alle, der har lyst til at diskutere og blive klogere på, hvordan fødevaresektoren kan sikre sig ansvarlig import af fødevarer, der indeholder oksekød, palmeolie og soja.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Virksomheder har nøglen til den CO2-fri økonomi

Ifølge en ny rapport bør erhvervsindkøb af vedvarende energi være drivkraften bag skiftet til en robust, nuludledningsøkonomi. Danske Bank er nyt medlem af netværket bag.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere