Steen Hildebrandt

Strategi & ledelse

”Ikke-bæredygtig adfærd er taberadfærd!”

For ti år siden begyndte Steen Hildebrandt at tale om bæredygtighed som et grundlæggende princip for at drive virksomhed. Og dengang oplevede han, at der blev smilet skævt ad ham på direktionsgangene. For bæredygtighed ansås i virksomhederne som hippie-idealisme og meget langt fra benhård forretning med vækst som endemål. I dag er smilet stivnet, for alle ved godt, at det nye paradigme er her.

Indhold fra partner

Samfund

Folkemøde 2018: Cirkulære iværksættere og socialt ansvar efterlyses

Potentialet i cirkulær økonomi er stort, men iværksætterne lader vente på sig. Og så skal virksomhederne tage både deres sociale ansvar og verdensmålene til sig. Årets Folkemøde kom (som altid) vidt omkring.

Klima, miljø og energi

Nordjylland på forkant med den grønne udvikling i erhvervet

Udsolgt erhvervsarrangement hos IKEA i Aalborg satte fokus på den grønne omstilling i det nordjyske erhvervsliv.

Indhold fra partner

Samfund

Odense Bæredygtighedsråd sætter vækst, CSR og bæredygtighed på dagsordenen

Den 13. oktober er Odense Bæredygtighedsråd vært ved arrangementet ”CSR & Bæredygtighed”, som i år har haft så stor tilslutning, at arrangementet allerede er fuld booket og mange er på venteliste.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Steen Hildebrandt og Katherine Richardson: Vækst og bæredygtighed

”Hvis vi ikke vækster, dør vi”. Politikere, regeringschefer, fagforenings- og virksomhedsledere m. fl. taler uafladeligt om vækst. Det er, som om alt handler om vækst. Og det er næsten altid underforstået, at der er tale om kortsigtet, økonomisk vækst, fx i bruttonationalprodukt (BNP), omsætning, overskud etc.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

”U-bæredygtige virksomheder har ingen fremtid”

Alle virksomheder skal tænke bæredygtighed for at være med på fremtidens marked, også i de brancher, hvor emnet ikke er helt så udbredt, siger Steen Hildebrandt, der taler på logistikkonference i Aalborg til december.

Samfund

Odense Bæredygtighedsråd trak fulde huse til arrangementet CSR og Bæredygtighed 

Sammen med lokale samarbejdspartnere og erhvervsaktører satte Odense Bæredygtighedsråd fokus på ”CSR og Bæredygtighed” i en fyldt Festsal på Odense Rådhus, hvor der bl.a. var foredrag om vækst og bæredygtighed ved Steen Hildebrandt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny organisation skal kæmpe for grøn transition

En ny organisation skal se på nogle af menneskets største udfordringer og komme med løsningsforslag. Professor ved Aarhus Universitet Steen Hildebrandt blåstempler initiativet og tror på, tiden er moden til ændringer i vores adfærd.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere