13.06.2013  |  Klima, miljø og energi

Sydafrika åbner op for eksportmuligheder

Vindmølleindustrien øjner eksportmuligheder i Sydafrika. Derfor inviterer brancheorganisationen til et fælles dansk fremstød til september.

Vindmølleindustrien inviterer til deltagelse i fælles dansk fremstød i samarbejde med den danske ambassade i Pretoria, der er en af de tre største byer i Sydafrika. Det fælles fremstød sker i forbindelse med Windaba 2013, der er en konference og udstilling i Cape Town, Sydafrika.

Læs også: Danske virksomheder sætter selv vindmøllestandarden

Det sydafrikanske vindmarked har over de senere år udviklet sig fra planlægnings- til gennemførelsesstadiet, og er i dag et af de mest interessante nye vækstmarkeder inden for vind.

Der er særdeles gode vindforhold ved Sydafrikas kyster, hvilket gør landet til et spændende marked for vindsektoren.

Det er nu, at de relevante underleverandører bør etablere sig på markedet, da der i disse år åbnes op for en omfattende efterspørgsel af stabile løsninger af høj kvalitet inden for vindenergi.

Læs også: Vindmølleparker på havet bliver billigere

Udover deltagelse på fællespavillon i selve Windaba 25.–27. september 2013 vil der også være mulighed for at deltage i en todages delegationstur 23.-24. september.

Programmet er underudarbejdelse og det er stadig muligt at tilmelde sig.

Læs mere omkring messen, tilmelding og markedet her.

-KK

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere