06.05.2014  |  Kommunikation

Temadag om CSR i mindre virksomheder

Green Network afholder CSR-temadag i Vejle målrettet små og mellemstore virksomheder.

Om Green Network

Green Network er Danmarks største CSR-erhvervsnetværk med et rådgivnings- og kompetencecenter i Vejle, som arbejder på at fremme medlemsvirksomhedernes CSR-indsats lokalt, nationalt og internationalt.

Netværket har omkring 140 medlemmer.

Hvordan kan CSR gøres håndgribeligt for små og mellemstore virksomheder, så de får positive afkast på bundlinjen og samtidig skaber værdi for samfundet?

Det stiller en CSR-temadag, der afholdes hos Green Network i Vejle den 4. juni, skarpt på. Her vil deltagerne kunne få viden, værktøjer og systemer til at arbejde med CSR i praksis.

Læs også: Ni gode råd om leverandørstyring

Formålet med temadagen er at motivere og inspirere mindre virksomheder til at få succes med deres CSR-arbejde, og det er nogle af Danmarks absolut førende CSR-eksperter, som står på podiet. Eksperterne har i 12 indlæg af 20 minutters varighed fokus på drivkræfter og værdiskabelse, perspektiver og potentialer i CSR med de mindre virksomheder som omdrejningspunkt.

”CSR er fortsat et komplekst område at beskæftige sig med, især for mange mindre virksomheder, og derfor prioriteres det ofte ikke på trods af de forretningsmæssige potentialer. Det er Green Networks fornemste opgave at oversætte CSR til godt købmandskab for vores medlemsvirksomheder, og det er temadagen et godt eksempel på”, siger Kenneth Hald Jensen, administrerende direktør i Green Network.

Læs også: 5 hurtige til den nye direktør i Green Network

Indlæggene på temadagen handler blandt andet om ’Potentialer og barrierer’, ’Fra princip til praksis’ og ’Anvendelse af CSR i markedsføringen’. Mellem indlæggene kan deltagerne møde kollegaer i og uden for branchen på standområdet og under matchmakingen have fortrolige 1:1-møder med andre deltagere.

Temadagen afholdes i samarbejde mellem Green Network, Konceptual CSR og Compleks. 

Se programmet 

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

  • CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere