01.04.2022  |  Kommunikation

Too Good To Go hædret i voldsomt godt selskab

Den danske madspildsvirksomhed Too Good To Go optræder i år på TIME Magazines nyligt offentliggjorte liste over de 100 mest indflydelsesrige virksomheder i verden.

Det New York-baserede nyhedsmagasin TIME er især kendt for at stå bag den årlige liste over de 100 mest indflydelsesrige personer i verden. Sidste år blev listen suppleret med en liste over de 100 mest indflydelsesrige virksomheder. 

Nu er 2022-udgaven af listen TIME100 Most Influential Companies 2022 landet. Og her optræder den danske madspildsvirksomhed Too Good To Go, som fremhæves for sin indsats for at bekæmpe madspild globalt. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

For hvis man tror, at lykkeposen fra bageren eller det lokale supermarked er alt, hvad det rækker til for Too Good To Go, så tager man grumme fejl. Virksomheden er nemlig i dag er verdens største markedsplads for overskudsmad med aktiviteter i 17 lande. 

En disruptor
TIME100-listen er opdelt i fem kategorier med 20 virksomheder i hver kategori: Pioneers, Leaders, Innovators, Titans og Disruptors. Too Good To Go er at finde i kategorien Disruptors sammen med bl.a. det sociale medie TikTok.

Too Good To Go bekæmper madspild via en app, der forbinder forbrugere med forretninger, der har mad i overskud. Derudover har Too Good To Go iværksat en lang række oplysningstiltag for at fremme viden om madspild. Virksomheden står bl.a. bag omfattende datomærkningskampagner i 11 europæiske lande og en stribe uddannelsesinitiativer.

Placeringen på TIME100-listen vækker både stolthed og begejstring hos virksomhedens administrerende direktør, Mette Lykke.

"Hvis vi skal lykkes med at skabe et bæredygtigt verdenssamfund, er det et must, at flere virksomheder bruger deres kerneforretninger til at skabe de nødvendige forandringer. Det kræver større forståelse for, at man godt kan skabe impact, selvom man er en kommerciel virksomhed. TIME100-listen hylder de virksomheder, der bidrager til en bedre fremtid. Det selskab er vi meget stolte af at være en del af,” siger Mette Lykke i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Vi tror på, at de klimaudfordringer, vi står overfor, skal løses i fællesskab. Vi bekæmper madspild sammen med mere end 100.000 partnere og over 50 millioner brugere på globalt plan. Uden dem, ingen impact. Så anerkendelsen kan i høj grad tillægges deres indsats.”

En ud af tre danske på listen
TIME100-listen er blevet sammensat på baggrund af nomineringer, som magasinets redaktører, brancheeksperter og korrespondenter har indsamlet på tværs af erhvervssektorer over hele verden.

TIME’s redaktører har herefter evalueret nomineringerne baseret på relevans, effekt, innovation, lederskab og succes.

Også Mærsk og Ørsted er at finde på listen. Mærsk i kategorien Titans, og Ørsted i kategorien Leaders.

Hele listen kan ses her: time.com/100companies

- EHS

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere