30.04.2015  |  Kommunikation

Vejle bliver værtsby for CSR Awards

Det bliver Vejle Kommune, der skal huse CSR Awards 2015, når op mod 1.000 erhvervsfolk og politikere skal hylde danske virksomheders samfundsansvar.

Når CSR Awards 2015 skal hylde de virksomheder, der er bedst til at tænke samfundsansvar ind i forretningen, vil det foregå i Vejle Kommune. I alt vil op mod 1.000 erhvervsfolk og politikere deltage i Danmarks største CSR?konference og Award Show.

Læs også: Her er vinderne af CSR Awards 2014

Placeringen glæder værtsbyens borgmester, der ser frem til at vise kommunen til de mange gæster.

”Vejle ligger midt i Danmark, og vi ønsker at udnytte vores ideelle placering og faciliteter til at afholde betydningsfulde begivenheder. Derfor er vi stolte af at afholde CSR Awards i Vejle, hvor vi samtidig får mulighed for at vise vores gæster, at vi er yderst ambitiøse på Vejle Kommunes og virksomhedernes vegne, når det drejer sig om at skabe bæredygtig vækst”, siger Vejles borgmester Arne Sigtenbjerggaard.

Når det kommer til samfundsansvar er Vejle Kommune fremme i skoene. I 2014 vedtog Vejle Byråd en ny vision kaldet ’Vejle med Vilje’, hvor bæredygtig vækst spiller en meget vigtig rolle. I den forbindelse er kommunen desuden blevet udpeget som ”Recilient City” af Rockefeller Foundation.

Læs også: Vejles detailhandel går i klimavenlig retning

Når Awardshowet bliver afholdt i starten af oktober, vil de danske og internationale talere især fokusere på koblingen mellem vækst og CSR.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Stendorff Meier

Redaktionsassistent

Uddannelse: Bachelor i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet 2012-2015. Kandidatstuderende i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet. Fokusområder: socialstof, arbejdsmiljø, installationsbranchen og festivaler. 

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere