08.09.2016  |  Kommunikation

Verdens Bedste nyheder fejrer Verdensmålene d. 9. september

Politikere, organisationer, virksomheder og tusindvis af frivillige er på banen fredag d. 9. september for at hjælpe nyhedstjenesten Verdens Bedste Nyheder med at fejre FN’s verdensmål for bæredygtighed (Verdensmålene).

Ifølge Epinion kender næsten hver 5. dansker allerede til Verdensmålene. Det er positivt, men Verdens Bedste Nyheder har sat sig for, at ALLE skal kende til de nye mål.

Derfor er SDG’erne kommet i fokus som for den årlige Verdens Bedste Nyheder-morgenevent

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Fredag morgen d. 9. september kan morgenfriske danskere derfor få Verdensmåls-juice fra Rynkeby og Verdens Bedste Nyheder-avisen på cykelstier, togstationer og centrale pladser i hele landet. Der har været undervist i Verdensmålene på skoler over hele landet i løbet af ugen.

Samme dag sætter DI – Dansk Industri fokus på Verdensmålene ved en halvdagskonference, som er en del af deres deltagelse i Verdens Bedste Nyheder. Konferencen har indlæg fra virksomheder og der uddeles en pris til statistikeren Hans Rosling, for hans rolle i at formidle gode nyheder om verden. Konferencen kræver tilmelding.

Mange frivillige i gang
Verdens Bedste Nyheder har lavet morgenevent hver september side 2010. Der er over 150 uddelingssteder i hele Danmark og Grønland. Over 1500 frivillige deler aviser ud, herunder fem borgmestre og 30 folketingspolitikere fra hele det politiske spektrum.

Også resten af Europa får Verdens Bedste Nyheder som en del af et samarbejde med EU-kommissionen. 18 EU-lande laver en event med avis-uddeling i lighed med Danmark, og alle 28 EU-lande får en Verdens Bedste Nyheder-avis på eget sprog.

Virksomheder kan være med
Verdens Bedste Nyheder har ifølge deres hjemmeside omkring 100 virksomhedspartnere. De bidrager med alt fra omtale på eget intranet til særlige produkter som årets Verdensmålsjuice, og brug af distributionsfaciliteter.

Hvis man vil vide mere om, hvordan man bliver partner, og hvilke fordele det kan give, så er der flere oplysninger her.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere