19.08.2020  |  Klima, miljø og energi

Viegand Maagøe vinder projekter om global grøn omstilling

Indhold fra partner Hvad er dette?

I de næste 3 år vil Viegand Maagøe bistå Energistyrelsen med at dele dansk know-how for at opnå en bedre, hurtigere grøn omstilling globalt.

I de næste 3 år vil Viegand Maagøe bistå Energistyrelsen med at dele dansk know-how for at opnå en bedre, hurtigere grøn omstilling globalt.

I konsortium med COWI, EA Energianalyse og DTU har Viegand Maagøe vundet 5 ud af 6 rammekontrakter for konsulentbistand til Energistyrelsens landeprogrammer og -projekter fra 2020-2023.

Dermed bliver Viegand Maagøe de næste 3 år en del af Energistyrelsens indsats for global rådgivning, der skal dele dansk erfaring med lande i hele verden.

Direktør i Viegand Maagøe Søren Eriksen siger:

“Vi er meget glade og stolte over at have vundet kontrakterne, som er en vigtig del af vores indsats for at fremme grøn omstilling globalt. Vi har allerede haft fornøjelsen af at samarbejde med Energistyrelsen i udvalgte lande, og vi ser frem til endnu mere samarbejde over hele verden. Vi ved, at potentialet er enormt, når dansk erfaring med grøn omstilling bidrager til energisystemer, der kombinerer lav CO2-udledning og stabil energiforsyning med økonomisk vækst.”

Leder indsats for energieffektivitet

Energistyrelsens globale rådgivning samarbejder med lande som Mexico, Vietnam, Ukraine, China og USA. De 5 kontrakter dækker hver deres globale tema:

  • Energiplanlægning og modellering
  • Integration af vedvarende energi
  • Udvikling af offshore vindenergi
  • Energieffektivitet
  • Klimatilpasning

Viegand Maagøe er tovholder på kontrakten om energieffektivitet og partner på de andre kontrakter.

Læs mere om Viegand Maagøes ydelser

Læs mere om Energistyrelsens globale rådgivning

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere