Women Deliver

Menneskerettigheder

Time’s Up: Kvinder bør være i front og centrum af virksomheders menneskerettigheds due diligence

Kvinder er disproportionalt sårbare overfor negativ påvirkning af menneskerettighederne. Læs de fire vigtigste pointer fra rapporten Gender Dimensions of the Guiding Principles on Business and Human Rights om kønsblinde menneskerettigheds due diligence

Indhold fra partner

Supply chain

Dansk designer producerer armbånd i Afrikas største slum

Smykkedesigner Helle Vestergaard Poulsen, der står bag brandet ANNI LU, har netop lanceret en række armbånd, der bliver produceret af kvinder i Afrikas største slum. Det sikrer dem arbejde og faglig udvikling, så de kan forsørge sig selv og deres børn.

Indhold fra partner

Samfund

Dansk virksomhed lærer mænd i Ghana at vaske op

Rent drikkevand, kurser i ligestilling og familievenlige arbejdstider. Det er små, men afgørende tiltag, som kan forandre livet for kvinder i lande som Indien, Vietnam og Ghana. En ny fotobog viser, hvordan otte danske virksomheder gør en forskel.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Kvinderne skaber forandring

Når kvinderne i Afrikas største slum får et job, giver det ikke kun kvinderne en bedre hverdag. Det er også med til at sikre, at børnene i slummen får den rette ernæring, behandling og uddannelse.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere