årsrapport

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Sustainbility report 2018 Forbo flooring system

Creating better environments is more than just a tag-line, it is our program to change our current organization into a circular platform for both products and processes.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

CSR og dedikerede medarbejdere medvirker til et rekordhøjt 2018-årsregnskab for Berendsen Danmark

For nyligt offentliggjorde Berendsen Danmark sit årsregnskab for 2018, og dét viser, at virksomhedens vision om at drive CSR-agendaen på det danske marked er vejen frem. Kundernes individuelle CSR-behov er nemmere at imødekomme efter en omorganisering.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

CSR-rapport: Dansk Flygtningehjælp runder 3 milliarder i omsætning

2017 bød på endnu en rekordomsætning for Dansk Flygtningehjælp. Landets største humanitære organisation omsatte for 3,1 millarder. Der er desværre endnu mere brug for vores arbejde, lyder det fra DFH på dagen, hvor årsregnskabet offentliggøres.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Lunken modtagelse af nye CSR-rapporteringsregler

At flere virksomheder end hidtil fremover skal oplyse om deres CSR-arbejde i årsrapporten, mødes med skepsis af et flertal af virksomhederne, der ønsker at fastholde det eksisterende rapporteringsniveau. Det viser en pulsmåling fra revisionsfirmaet PwC.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere