Affaldssortering

Klima, miljø og energi

Podcast: Bliv klogere på virksomhedens affaldssortering

Nye regler fra EU betyder, at danske virksomheder skal til at sortere deres ”husstandslignende affald” i 10 fraktioner. Bliv klogere på hvad det kommer til at betyde for virksomheden, samt på affald, sortering og genanvendelse generelt.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Tjen penge mens du sorterer dit affald – Nestlé går sammen med affaldssorterings app'en Bower

På trods af en markant udvikling på området er affaldssortering stadig en udfordring, som det ikke er lykkedes at komme i mål med i Danmark. Det er ikke let at ændre vores vaner, og cirka halvdelen af alt husholdningsaffald bliver stadig ikke sorteret. Nestlé er gået sammen med den svenske affaldssorterings app Bower, der bygger på en incitaments struktur, der belønner forbrugere, når de sorterer deres husholdningsaffald.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt projekt gentænker skraldemandens rolle

Øget fokus på affaldssortering og genanvendelse skaber en ny hverdag for renovationsmedarbejderne, som i højere grad skal gå i dialog med borgere og have viden om cirkulær økonomi. Nyt projekt skal binde borger og den kommunale affaldsbranche sammen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Christina Busk: Borgernes affaldssortering gør en forskel

Christina Busk, miljøpolitisk chef i Plastindustrien, går i rette med Berlingske, som på avisens lederplads skriver, at maskiner kan erstatte borgernes indsats, når det handler om at sortere affald med henblik på genanvendelse.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere