Analyse

Klima, miljø og energi

Concito: Vi skal bo på færre kvadratmeter, hvis klimaaftrykket skal ned

Byggeriet er en af de helt store hovedpiner for klimaet, og den bliver kun stærkere fremover i takt med, at vi bliver flere, og alle skal have tag over hovedet. Der er derfor al mulig grund til politisk at tage fat og med en bred indsats få skåret ned på den enorme klimabelastning fra byggeriet. Det påpeger Concito på baggrund af en ny udgivelse, Byggeriets Klimaanalyse.

Kommunikation

Analyse: Færre end hver anden forbruger tænker bæredygtighed ind i deres onlinekøb

Trods fokus på klima og bæredygtighed i medier og virksomheder ser det tilsyneladende ikke ud til at have en effekt på forbrugernes shoppevaner på nettet. En e-handelsanalyse af Dansk Erhverv viser nemlig, at under halvdelen har bæredygtighed i tankerne, når de shopper på internettet.

Klima, miljø og energi

Analyse: Grønt fokus vinder indpas i offentlige udbud

60 procent af de større offentlige udbud indeholder grønne elementer, og andelen er steget væsentligt siden 2020. Det fremgår af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens analyse ’Status for offentlig konkurrence 2022’.

Klima, miljø og energi

Ny analyse viser, at standarder bidrager til den grønne omstilling

Teknologisk Institut har undersøgt virksomheders køb af internationale standarder til grøn omstilling samt hvilken effekt, de har. Analysen viser, at standarderne i høj grad har hjulpet virksomhederne i den grønne omstilling og styrket konkurrenceevnen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere