Bæredygtig forbruger

Samfund

Hvor er detailhandlen henne?

Hvorfor bugner det ikke af bæredygtige varer i detailhandlen? Hvorfor er der ikke det ikke tydeligt signaleret hvor vi kan finde bæredygtige varer især i de store varehuse, men også mindre butikker?

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Blockchain og unikke QR-koder på emballagen

Forbrugerne søger i stigende grad produkter, som de har tillid til, som stemmer overens med deres værdier og hvor de føler, der er ærlighed og gennemsigtighed bag produktet. Ikke mindst når det vedrører bæredygtighed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Danskerne vil gerne spise mere bæredygtigt, men synes det er for dyrt.

Nestlé har foretaget en undersøgelse af danskernes syn på bæredygtighed og fødevarer. Vil vi gerne spise mere bæredygtigt, hvad forhindrer os i det og hvad er egentligt bæredygtigt for os? Maire-Louise Boisen Lendal, midstifter og direktøren hos tænketanken Frej, understreger undersøgelsens relevans og pointerer at ”Fødevarervirksomheder har en stor forpligtelse til at hjælpe forbrugerne med at træffe de mere bæredygtige fødevarevalg”.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Forsikringsselskaberne er på vej i en mere klimavenlig retning

Langt de fleste danskere vil godt have brugte produkter i erstatning frem for nye, hvis det gavner klimaet, viser undersøgelse

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere