08.02.2018  |  Klima, miljø og energi

Bæredygtig profil og åndbare løsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stigende fokus på åndbare totalløsninger.

Ud over fremragende isoleringsevne byder papirisolering på en række andre positive egenskaber. Det har en bæredygtig miljøprofil, idet det fremstilles af genanvendte aviser og kræver et lille energiforbrug til fremstilling.

Den bæredygtige profil har sikret den oprindelige Isocell papirisolering en væsentlig miljøcertificering, nemlig Nature Plus certifikatet. Herudover findes produktet Isocell Evolution, som er bor-fri papirisolering, godkendt til Svanemærket Byggeri.

Der er stigende interesse for åndbare løsninger, som er mere fugtsikre, og Isocell papirsiolering sammen med Airtight produkter i form af diffusionsåbne membraner, undertag, dampbremser og tilhørende fittings og tilbehør kan matche den udvikling.

Med fx Airtight membranerne og papirisolering samles de bedste byggetraditioner i Europa. Det giver høj isoleringsgrad med åndbare materialer og er dermed med til at skabe et godt indeklima, hvor bygningen fungerer effektivt også uden den mekaniske ventilation, som ellers kan blive standard i nutidens meget tætte huse.

Se videoen om, hvordan det foregår, når Isocell papirisolering indblæses på et loft.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere