Energirenovering

Klima, miljø og energi

Kemp og Lauritzen vil udvikle mere fleksibel model for renovering

Entreprenøren Kemp og Lauritzen arbejder på at udvikle en mere fleksibel model for store renoveringsprojekter. Modellen skal, ud over energibesparelser, også tage højde for parametre som brugertilfredshed og indeklima.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE REDUCERER SIT CO2-AFTRYK MED HJÆLP FRA ENERGIRENOVERING

Ude ved vestkysten ligger Danmarks arealmæssigt største kommune, Ringkøbing-Skjern kommune. Med det tredje projekt, på fjerde år, energirenoverer kommunen offentlige bygninger i tæt samarbejde med DEM for at sænke energiforbruget. I denne omgang, efter at have energiscreenet fem skoler, to plejehjem og ét servicecenter, er vi nu gået i gang med at projektere de anbefalede tiltag.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ringkøbing-Skjern kommune sætter barren højt med projekt LandsbyEnergi

Ringkøbing-Skjern Kommune vil være selvforsynende med vedvarende energi i 2020. Denne høje ambition – måske Danmarks højeste – har smittet af på LandsbyEnergi projektet, som er Danmarks hidtil største projekt inden for energiforbedringer i private hjem.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: FastPlast finder energibesparelser og øger produktiviteten

Store energibesparelser lå skjult hos plastvirksomhed Fast Plast i Thisted, selvom virksomheden allerede havde en høj energieffektivitet. Med rådgivning fra Scanenergi kom nye energibesparelserne frem i lyset.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere