Bæredygtigt træ

Klima, miljø og energi

PODCAST: Genbrugte materialer skaber unikke møbler med miljøgevinst

Alle taler om bæredygtighed og kunderne efterspørger det i stor stil. Men hvad er bæredygtige møbler? I podcasten Bæredygtig Business, tager CSR-direktør i HOLMRIS B8, Steffen Max Høgh, på tur i Danmark for at undersøge bæredygtighed i møbelbranchen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Norsk butikskæde får FSC-medlemskab og certifikat

MegaFlis med butikker i 19 byer i Norge gør sig klar til den forventede efterspørgsel efter bæredygtige træprodukter fra norske forbrugere. Redskabet er FSC-certificering, da det både giver dokumentation og effektiv markedsføring.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

VELUX Danmark hædret for brug af bæredygtigt træ

Når danske boligejere får monteret VELUX ovenlysvinduer af træ i taget, sker det i vished om, at træet kommer fra ansvarligt skovbrug. Det har FSC Danmark valgt at hylde ved at tildele VELUX Danmark et ”100 %-diplom”.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

FSC vil styrke viden om bæredygtigt træ hos de udførende i byggeriet

En ny undersøgelse foretaget af byggemarkedskæden Stark sætter fokus på bæredygtigt byggeri i Danmark. Undersøgelsen peger på, at flere små og mellemstore virksomheder støder på udfordringer, når de vil vælge bæredygtigt. Men ifølge FSC Danmark behøver et bæredygtigt valg i byggebranchen ikke at være kompliceret.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere