Blockchain

Klima, miljø og energi

Med banebrydende blockchain-samarbejde vil BESTSELLER spore 25 millioner stykker tøj

BESTSELLER er en af de første modevirksomheder til at skalere ny blockchain-løsning, der kan sikre sporbarhed, transparens og validering af tøj - til gavn for både branchen og forbrugere.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Digital Technologies for Business Transformation

This course focuses on the digital technologies that transform conditions for business, and are integral to the emergence of digital platform ecosystems, i.e. Digital Platforms, Artificial Intelligence (AI), Blockchain, and Cybersecurity.

Indhold fra partner

Supply chain

Volvo bruger blockchain til at spore kobolt i elbilers batterier

Materialerne i batterierne til Volvos nye eldrevne XC40 Recharge-bil skal komme fra ansvarlige kilder. Det vil bilproducenten sikre sig med en ny aftale, der gør dem til den første bilproducent, der sporer kobolt i sine elbilers batterier ved hjælp af blockchain.

Supply chain

Blockchain skal sende penge direkte til bonden

Transparens, sporbarhed og sikre betalinger uden mellemled er blandt gevinsterne, som et Cowi-styret blockchain-projekt med kaffeindustrien som udgangspunkt skal undersøge det næste 1½ år. Målet er at skabe grundlaget for en app, som kan gavne hele værdikæden.

Klima, miljø og energi

Podcast: Kan AI og ny teknologi redde verden?

Hvordan kan AI eller andre, nye teknologier hjælpe med løse nogle af de store problemer, verden står overfor? Tekniklegenden Preben Mejer mener faktisk, at vi ikke kan redde verden uden Kunstig Intelligens. Hør hvorfor i Bæredygtig Business…

Indhold fra partner

Supply chain

Blockchain through the Whole Supply Chain: Traceability Builds Business Resilience

Over the past year, The Estée Lauder Companies and Aveda have been working with LMR Naturals by IFF, BSR, and Envisible to establish a blockchain-enabled traceable supply chain that identifies opportunities to deliver sustainability benefits to all actors

Indhold fra partner

Samfund

Bluetown: Vi sælger viden og muligheder

Teknologivirksomheden Bluetown breder internetadgang ud til fattige landområder i Afrika og Indien. På den måde kan viden bevæge sig både til og fra beboerne, til gavn for alle parter. Og med et enormt potentiale tegner fremtiden lyst, siger CCO Nick Pallesen.

Supply chain

Blockchainsamarbejde skal skabe åbenhed i mineralforsyningskæder

Ford, IBM og Volkswagen er blandt deltagerne i et nyt blockchain-projekt, der har til mål at skabe et åbent industrinetværk, som kan spore og validere sjældne mineraler og andre materialer til produktion af biler og forbrugerelektronik.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere