DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

Branche/Sektor:

Transport og godshåndtering

Om

Aktiv klimabeskyttelse er en del af DACHSERs ansvar og som transportvirksomhed er vi meget optaget af, hvordan vi kan være med til at skabe en mere miljøvenlig transportbranche. Vi følger FN’s verdensmål nr. 13 og for at nå dette mål er vi afhængige af effektiv logistik. Derfor samarbejder og investerer vi løbende i forsknings- og udviklingsprojekter, så vi hele tiden kan være ajour med a…

Læs mere  

Om

Aktiv klimabeskyttelse er en del af DACHSERs ansvar og som transportvirksomhed er vi meget optaget af, hvordan vi kan være med til at skabe en mere miljøvenlig transportbranche. Vi følger FN’s verdensmål nr. 13 og for at nå dette mål er vi afhængige af effektiv logistik. Derfor samarbejder og investerer vi løbende i forsknings- og udviklingsprojekter, så vi hele tiden kan være ajour med at finde de bedste alternativer og investere i disse for at imødekomme denne omstilling.

Udover at have udviklet intelligente koncepter for bæredygtig logistik i storbyerne arbejder DACHSER også på at reducere udledningen af CO2 og andre drivhusgasser fra regional transport og transport over lange afstande samt fra sine ca. 400 filialer i hele verden. Denne del af indsatsen omfatter yderligere forbedringer af proceseffektiviteten, for eksempel ved hjælp af digitale optimeringsværktøjer og øget brug af megatrailere. Pakken med foranstaltninger omfatter også en yderligere forbedring af energieffektiviteten. I nogen tid har vi været i gang med et skifte til økonomisk LED-teknologi til belysning og konvertere hele vores flåde af elektriske palleløftere til moderne litiumionteknologi.
Øget brug af vedvarende energi og grøn elektricitet er også på dagsordenen. I dag dækker DACHSER allerede mere end 60 procent af sit samlede elforbrug på verdensplan med elektricitet produceret lokalt ved hjælp af solcelleanlæg og indkøb af el fra vind- og vandkraft. Målet er i 2022 at øge andelen til 100 procent.

DACHSER er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services inden for to forretningsområder: Dachser Air & Sea Logistics og Dachser Road Logistics. Virksomheden tilbyder blandt andet omfattende kontraktlogistikløsninger og branchespecifikke løsninger. Et fintmasket transportnetværk – både i Europa og oversøisk – og fuldt integrerede it-systemer sikrer intelligente logistikløsninger over hele verden.

I 2021 genererede vores ca. 31.800 medarbejdere fordelt på 376 lokationer over hele verden en konsolideret nettoomsætning på omkring 7,1 milliarder euro og håndterede i alt 83,6 millioner forsendelser med en samlet vægt på 42,8 millioner tons. DACHSER er repræsenteret af sine egne landeorganisationer i 42 lande.
Få mere info her www.dachser.dk

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere